1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why Does the Page "Load" So Many Times After You Click on a Thread?

Discussion in 'Site Suggestions and Questions' started by shouright, Dec 24, 2009.

  1. shouright

    shouright Banned

    22,845
    8,861
    0
    Dec 13, 2007
    Down in the status bar there's a URL with the words "pixel.33across" that keeps reloading over and over after you click on a thread. You can't scroll down until that's finished reloading umpteen times. Was never a problem on this board until a few months ago. Very annoying. Any idea what the deal is?
     
  2. TiP54

    TiP54 Bad Reputation

    10,690
    4,957
    113
    Nov 25, 2007
    Live from the Internet.
    Thought i was only one.
    I have that too.
     
  3. MrClean

    MrClean Inglourious Basterd Club Member

    i see all kinds of pages loading, i guessed it's from all the links on every page.
     
  4. MrClean

    MrClean Inglourious Basterd Club Member

    i also had a lot of problems for a while when trying to post a message. For some reason I needed to connect through a VPN to be able to post.
    No other web site or message board, only this one. My favorite one. Anywhere else, I'd have said oh well forget it.

    Now, that condition seems to have alleviated itself. Nothing I did, just tried to access directly and not with a VPN and it works ok, for now
     
  5. shouright

    shouright Banned

    22,845
    8,861
    0
    Dec 13, 2007
    It looks like the advertisers on the page have incorporated a program from this website:

    http://33across.com/

    ...to track activity on this site, since the stuff in the status bar says "pixel.33across"
     
  6. Vendigo

    Vendigo German Gigolo Club Member

    7,723
    5,683
    113
    Nov 30, 2007
    Looks like there's a whole bunch of different ad servers loading before the actual content. Doesn't seem like a VB problem to me - there's at least five or six ad servers interposed. I understand that servers are expensive and so forth but in a subscription forum I kinda wonder ... that one should pay for itself.
     
    MrClean and shouright like this.
  7. Muck

    Muck Throwback Uniform Crusader Retired Administrator

    14,525
    22,244
    113
    Nov 25, 2007
    Sunny Florida
    Has nothing to do with VB.

    We should be fine now.

    Problem is that, like most bad kids, they never misbehave for their daddy. :glare:
     
  8. BigDogsHunt

    BigDogsHunt Enough talk...prove it!

    22,464
    9,905
    0
    Nov 27, 2007
    DC Metro Area
    Anyone else have a DOUBLE video display when someone posts them?

    Lately, anyone posting a YOUTUBE video it seems to be doubled back to back on the page.

    Is it just me that sees this?
     
  9. shouright

    shouright Banned

    22,845
    8,861
    0
    Dec 13, 2007
    Is it going to take some time Muck? Just wondering because it's still happening when I click on a thread. Just giving you the info so you're aware -- not trying to ***** and moan. :up:
     
  10. SICK

    SICK Lounge Moderator

    72,724
    35,396
    113
    Nov 29, 2007
    Charlotte NC
    yes i get it also
     
  11. BigDogsHunt

    BigDogsHunt Enough talk...prove it!

    22,464
    9,905
    0
    Nov 27, 2007
    DC Metro Area
    Weird, I have posted a couple videos from College Humor and its not doing it.

    Not sure if my own posts dont show it, but all other posters that add video its doing it for, or is it a YOUTUBE thing??

    Either way, makes posts very long..hahahahaha
     
  12. Vendigo

    Vendigo German Gigolo Club Member

    7,723
    5,683
    113
    Nov 30, 2007
    In case someone from the technical side is interested: I've just run a quick performance test (http://www.webpagetest.org) on this very thread and came away with a load time of 13.6 seconds. That's ... well ... a lot. A LOT.
     
  13. Muck

    Muck Throwback Uniform Crusader Retired Administrator

    14,525
    22,244
    113
    Nov 25, 2007
    Sunny Florida
    I'm not having the issue at all. Everything loads with finality. Can I have you clear your browser cache/cookies for me?

    As for the YouTube videos.....

    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=SHZnBikgT18"]YouTube- Fitness - The O Face Workout[/ame]
     
  14. BigDogsHunt

    BigDogsHunt Enough talk...prove it!

    22,464
    9,905
    0
    Nov 27, 2007
    DC Metro Area
    It doubled up in your test site....but only single here.
     
  15. Muck

    Muck Throwback Uniform Crusader Retired Administrator

    14,525
    22,244
    113
    Nov 25, 2007
    Sunny Florida
    That because I was....testing it. :)
     
  16. BigDogsHunt

    BigDogsHunt Enough talk...prove it!

    22,464
    9,905
    0
    Nov 27, 2007
    DC Metro Area

    :lol: what did you do differently? I quess the other threads/post would have to be cleaned up (edited by orig. poster?)....like the Roast thread and FF's double video post, and others?
     
  17. shouright

    shouright Banned

    22,845
    8,861
    0
    Dec 13, 2007
    Still doing it for me after I cleared everything one can possibly clear in the "Internet Options" menu.
     
  18. Vendigo

    Vendigo German Gigolo Club Member

    7,723
    5,683
    113
    Nov 30, 2007
    Have you tried a "Shift Reload" (press shift while pressing reload)? Maybe it's a cache issue.
     
  19. shouright

    shouright Banned

    22,845
    8,861
    0
    Dec 13, 2007
    Just did that and had the same deal. Have you gotten yours to work right?
     
  20. Vendigo

    Vendigo German Gigolo Club Member

    7,723
    5,683
    113
    Nov 30, 2007
    I had that very problem a couple of days ago and it kinda fixed itself. I'd wager the guess that it's simply an ad server issue (when you use multiple ad servers and have decent traffic on your site, you'll always end up with some people for whom one server doesn't properly respond). And the process you're saying causes the problem looks suspiciously like some form of an ad server.
     
  21. Muck

    Muck Throwback Uniform Crusader Retired Administrator

    14,525
    22,244
    113
    Nov 25, 2007
    Sunny Florida
    Pretty much.

    Just go to your post, click edit, then save. It will resolve itself.

    I took care of the the roast thread. I had to squint my eyes throughout as I haven't gotten to read it yet. :lol:
     
  22. Muck

    Muck Throwback Uniform Crusader Retired Administrator

    14,525
    22,244
    113
    Nov 25, 2007
    Sunny Florida
    I've tried FF, IE8, Chrome and Safari.

    Either I'm really awesome or perhaps something is caching on your machine. I'm fine with the former. ;)

    What browser are you running? Perhaps install/run CCleaner (make sure to close your browser first).
     
  23. BigDogsHunt

    BigDogsHunt Enough talk...prove it!

    22,464
    9,905
    0
    Nov 27, 2007
    DC Metro Area
    None of "my" posts had this issue (from my brower) just posts that others have made that added a video.

    I cant clean up their posts....:lol:
     
  24. Muck

    Muck Throwback Uniform Crusader Retired Administrator

    14,525
    22,244
    113
    Nov 25, 2007
    Sunny Florida
    You don't say.

    lol
     
  25. Vendigo

    Vendigo German Gigolo Club Member

    7,723
    5,683
    113
    Nov 30, 2007
    Or perhaps you could get rid of all the ads for club members? I'd gladly pay 5 bucks more if it meant no more ads and cutting load times by at least half :up:
     
    MrClean likes this.
  26. Muck

    Muck Throwback Uniform Crusader Retired Administrator

    14,525
    22,244
    113
    Nov 25, 2007
    Sunny Florida
    You have to be careful with those kinds of things because it's not really an accurate measurement of the site.

    Without getting technical, it's not taking you 13.6 seconds to load a page now, is it. ;)
     
  27. TiP54

    TiP54 Bad Reputation

    10,690
    4,957
    113
    Nov 25, 2007
    Live from the Internet.
    33across definetly loads every time.
    Ive tried this on 3 different PCs.
     
    shouright likes this.
  28. MrClean

    MrClean Inglourious Basterd Club Member

    I agree!!! Why should we have to deal with any ads slowing things down in the section we pay to get into? That's like HBO running the same commercials as CBS, for example.
     
  29. MrClean

    MrClean Inglourious Basterd Club Member

    For the word Done to appear down below, on a thread page, yes it does for me. Sometimes "Done" never appears, there is some ad server waiting to load, but the page can still be navigated.
     
  30. Vendigo

    Vendigo German Gigolo Club Member

    7,723
    5,683
    113
    Nov 30, 2007
    It actually is. Sure, you can navigate the page much sooner usually but if one of the ad servers causes trouble (as is the case for Shous at the moment), you're in for really long loading times. Like I said, I had a similar issue last week or so where one of the ad-whatevers didn't respond and it took easily 15 seconds to load a page and be able to navigate it rendering the forum pretty much useless until it fixed itself.
     

Share This Page